Forbrukslån

Vi sender lånesøknaden din til 18 banker som da konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

La oss ta jobben! Spar tid og penger.

Lån fra 5000 - 500 000 kr

Søk lån fra 5000 kr - 500.000 kr gjennom Motty. Søknaden behandles av 18 banker, som da konkurrerer om deg for å gi deg det beste tilbudet.

Forbrukslån er et lån som er ment å være kortsiktig. Det betyr at nedbetalingstiden er mye kortere enn for større lånebeløp. Fordelen med dette lånetilbudet er at renten på forbrukslån er mer gunstig enn renten på for eksempel kredittkort. Trenger du penger raskt, kan det derfor lønne seg mer med et nytt lån enn å bruke kredittkortene til oppussingen, reisen, bilkjøpet eller bryllupet.

Hva er et forbrukslån?

Har du lån fra tidligere?

Et forbrukslån er et såkalt lån uten sikkerhet. Dette betyr at du ikke trenger å sette ditt hjem, bilen eller noe i sikkerhet for å kunne ta lånet. Siden banken ikke tar sikkerhet i noe, er det en større risiko for banken å låne ut penger. Derfor er renten også litt høyere enn visse andre lånetyper. Men mange ganger kan det være en fordel å ta et forbrukslån. Det finnes mange grunner til at folk tar opp et forbrukslån. Kanskje oppstår det uforutsette utgifter eller et behov av å kjøpe noe.


Du kan også søke om å samle sammen det du har av dyre smålån eller kredittkortgjeld med høy rente til ett enkelt lån her hos oss. Dette er ingen dum idé for å få ned de totale utgiftene. Rydd opp i alle låneavtalene, få mindre månedlige utgifter, få bedre rente og færre gebyrer. Fordelene er at du både kan spare penger og få mer stabil økonomi med kontroll og oversikt.

Vi sammenligner renter i 18 banker 

Om Motty

Motty er et norsk konsept som ble utviklet og etablert i 2019 av Motty Telefinans AS (org nr 994 110 756). Vi har drevet med formidling av forbrukslån og refinansiering til privatpersoner helt siden 1985, og er en av landets største aktører. Vi er totalt 15 årsverk (per 2019) som holder til i kontorlokaler midt i Fredrikstad sentrum. 

Address

Nygaardsgata 36-38 

1607 Fredrikstad

Kontakt

+47 69 36 06 66

kundeservice@motty.no

Copyright © 2020. All rights reserved.